Ännu en vecka

Ja då har ännu en vecka gått utan att jag bloggat.. nee mer faktiskt. Men så kan det gå ibland. Jag är en upptagen kvinna, haha :) Ne men om sanningen ska fram så har jag väl inte det mest spännande livet just nu. Jag går i skolan, äter, sover, jobbar lite. Det där vanliga ni vet. Men jag kan i alla fall berätta om förra helgen när jag och baby var hemma i Hultsfred! Det var riktigt skönt att komma hem till mamma och pappa. Jag hade inte varit där sedan i julas.. illa!



Dessutom kom bror förbi med sin lilla hundvalp Keltas! Asså jag har aldrig sett en sötare hund! ^^, Så jävla gullig! Det är blandning mellan typ chiuaua och dvärgpincher har jag för mig. Så honom lekte vi lite med, sedan hjälpte vi bror att flytta de sista grejerna från deras gamla lägenhet, och så fick vi se hur dom bor :) Btw, jag vill också ha en lägenhet NU tack!

På lördagen träffade vi Kims syster Hannah! :) Det var inte igår minsann. Riktigt kul att få se henne, nu får det inte dröja flera år tills nästa gång :P Och på kvällen bjöd mamma och pappa på trerättersmiddag! Här kommer menyn:

  • Förrätt: Räkcoctail
  • Huvudrätt: Rotfruktsgratäng med fläskfilé
  • Efterrätt: Friterad banan med vaniljglass



Behöver jag säga att det var helt underbart gott!!?? Nu förväntar jag mig liknande när jag kommer hem nästa gång, hehe ;) I alla fall.. Kim åkte hem på söndagkvällen, men jag stannade till på måndagen. En lång skön helg med mycket mat blev det. Jag behövde det efter att ha varit sjuk i en hel vecka asså.



Väl hemma i Kalmar har det varit som vanligt, lite skola och lite häng med vännerna. Bibblan är nya mötesplatsen haha ;) Jag har förresten fått veta att jag ska få csn nu också, inte en dag för tidigt! Nu överlever jag våren i alla fall..



I fredags var det fest hemma hos Emma! Vi var ett gäng med tjejer oh det var supertrevligt :) Sedan skulle alla ut, de flesta ville gå till Olearys, men då fick jag ett mess från en annan kompis som satt på Söderport. Så jag gick dit i hopp om att komma in gratis (jag bor ju ändå här), men nej då! 100 spänn ville dom jävlarna ha! Aldrig liksom.. Så Lena och Josefin kom ut istället och vi gick till KM. Men där var det typ dött, så det fick bli Olearys i alla fall. ALLA var där! :D Likaså Lisa, Emma, Teddy och alla dom andra. Så kvällen slutade riktigt lyckat!

Nu sitter jag och väntar på att folket (Josefin, Tomas och Sara) ska komma hit. För vi ska ha spelkväll, med pizza och annat gott! Medans jag väntar så ska jag nog baka en kaka som jag kan bjuda de andra på sen :)

Puss! ♥


Hem till Hultsfred



Om en halvtimme åker jag och baby hem till Hultsfred! Ser verkligen fram emot att träffa familjen igen, var så himla länge sedan nu.. Dessuom ska vi hinna med och träffa Kims syster Hannah också! ♥

Jag kommer nog inte uppdatera bloggen på några dagar nu. Så ni får ha det så fint, och trevlig helg alla söta! :)

Äntligen helg!

Men det har verkligen varit en helvetesvecka! Först idag har jag känt att jag kunnat gå normalt..men jag är långt ifrån frisk. Dessutom har jag gått mycket idag, på gott och ont. Nu är det i alla fall helg! Och jag ska njuta av den så mycket som jag bara kan!

Vad har jag gjort idag, torsdag då? Jo det ska jag tala om för er :P Vid nio gick jag till skolan för att möta upp min grupp (dvs reklamgruppen). Vi skulle träffas och jobba med reklamblad och skyltar. Så vi satt där i ett par timmar och skissade och pysslade lite. Sedan åkte vi iväg till våran så kallade "affär" som ligger vid Lattjo Land, långt ut åt helvete. Nu undrar ni säkert vad det är för nåt jag snackar om, men det är ett projekt i skolan som vi håller på med i alla fall.



När vi kom fram till butiken så kom vi på ett par fel med våra reklamblad, så vi satte bara upp butiksskylten och sedan fick vi åka tillbaka till skolan för att fixa det. Det kanske tog en halvtimme att göra det sista, sen höll jag på att hungra ihjäl. Så jag och Matthias gick till MAX för att äta.

Efter lunchen så gick jag till stan för att sätta upp ett par reklamblad, och nu sitter jag här. Jag tänker definitivt inte gå ut mer idag kan jag säga. Som ni ser på bilden så är det jävligt grått och trist idag (för att inte tala om blåsigt och kallt!). Men nu har vi som sagt helg, så jag behöver inte ta mig ut till "landet långt långt borta" förrän på tisdag. Då ska jag stå i affären mellan ett och tre.

Nu blir det att gosa ner sig i soffan framför One Tree Hill ^^

Dag fyra i helvetet

Jag har nu gått på medicin i snart tre dagar, och haft ont i fyra. Inte kan jag säga att det har blivit så mycket bättre än. Kommer väl få käka de här tabletterna i tio dagar säkert.. Men nog om tråkigheter! Idag har jag varit på stan med Jossan, Tomas och Kina. Vi fikade på Kulzenska och sen gick vi en sväng i affärer.

Jag är så happy btw, för jag har fått LIA plats för nästa period nu! Jag har ju ett extrajobb på Djur Kompaniet och där trivs jag bra, men jag går ju inte ut skolan officiellt förrän 8 juli. Så det räcker inte att ha extrajobb utan att vara garanterad ett visst antal timmar. Dessutom vill jag (när jag har chansen) få testa på en annan typ av butik. Och jag har alltid varit nyfiken på hur det skulle vara att jobba i en klädbutik. Och nu ska jag få jobba på Bik Bok! :D


Jag idag.

Ansträngde mig verkligen för att le där. Det är inte så lätt när man har så ont som jag har. Jossan tyckte det såg skitkul ut när jag gick på stan förut :P Men det är inte speciellt skönt att gå. Nu är jag i alla fall hemma och ska lägga mig i soffan för att fortsätta göra det som jag gjort i fem dagar -titta på One Tree Hill.

Ber till en makt från ovan att detta helvete ska vara över tills på fredag i alla fall! Håll tummarna åt mig <3

Fitthelvete

Okej jag ska inte blir alltför personlig här på bloggen nu.. Men jag måste bara få skriva av mig lite, då det är vääääldigt (läs extremt!) synd om mig just nu! Jag kan säga så mycket som att jag går på medicin just nu, och måste göra i minst en vecka framöver. Hela fem tabletter om dagen ska jag svälja. Och jag som verkligen HATAR att svälja tabletter. Hittills har jag fått i mig två stycken, men dom delade jag i fyra bitar..

Har jag sagt att det är väldigt synd om mig just nu? Asså den här sjukdomen gör dessutom jävligt ont! Precis konstant hela tiden.. Ah förutom när jag sover då. Fick som tur var lite sömn inatt iaf, innan det var sags att gå upp vid sju för att ta mig till sjukhuset. Blää :(

Jag har världens tur som har en pojkvän att beklaga mig för, tacksam att han står ut med mig ♥ Vi försöker i alla fall göra det bästa av situationen nu på alla hjärtans dag. Vi åt en god frukost framför tv:n och sen har vi varit på stan och ätit ute. Ikväll kommer han hit igen, så ska vi ha filmmys. Han är underbar min Kim! ♥

Hoppas den här skiten går över snart.....


Gott bröd



Idag har jag bakat bröd -kors i taket! Jag fick ett ryck och ville testa att göra såna där LCHF-bröd utan en massa onödiga kolhydrater. Hittade en massa olika recept på nätet, men till slut blev det lite som jag tyckte själv. Receptet på mina bröd kommer här:

3 ägg
1 liten burk keso
lite riven ost (på känn)
en massa olika frön (typ sesamfrön, linfrön, solrosfrön eller vad man nu vill)
en nypa bakpulver

Sen slängde jag bara ihop allt och smetade ut det på en plåt med bakplåtspapper. In i ugnen i cirkus gurkus 20 minuter, och till sist lät brödet vila under en handduk (det gör det fortfarande).

Jag har bara en sak att säga: YUMMIE! ♥

Min träning



Just nu tränar jag bara på min orbitrek här hemma. Det var så länge sen jag var på Friskis att det är svårt att ta sig dit nu. Sen går mitt kort snart ut, så jag måste ändå köpa nytt kort, och så länge jag slipper desto bättre.

Dessutom tycker jag det är skönt att träna hemma, men jag skulle hellre köra "Action Hero Babe" för att variera mig lite, och träna upp musklerna. Kan vi inte bara hitta en lägenhet och flytta snart! Så jag får ett riktigt vardagsrum och ett kök, ja allt vad en egen lägenhet innebär! Jag är skapligt trött på studentlivet och att bo så här litet. Jag känner mig inte riktigt hemma. Visst känner jag mig hemma i Kalmar, men inte i rummet jag bor i. Det är inte min säng, det är inte mitt skrivbord, och snart kommer det flytta in en tjej här också. Då har jag inte kylskåpet för mig själv längre.

Som ni märker jag är lite bitter för tillfället :P Det går förhoppningsvis över snart, men man faller lätt in i ett negativt tankemönster när det är så pissigt väder ute och sommaren känns hur långt bort som helst.

Idag är det i alla fall fredag och jag borde vara glad, för jag får äta hur mycket choklad och snacks jag vill. Och så har jag all tid i världen för mig själv. Så idag ska jag röja undan alla papper, och städa i garderoben är det tänkt. Sedan ska jag åka till MAXI för att handla, och ikväll ska jag äta tacos har jag bestämt! Får se om det blir någon träning idag också.. Det känns åtmindstone skönt när man börjar se resultat, även om det går sakta så ser jag att det händer något! Minus två kilo och tre centimeter i midjan. Det är väl inte illa ;)

Nu ska jag röja upp på skrivbordet, vi kanske hörs ikväll!

I bruise easily



Haha kolla mitt snygga blåmärke jag fick förra veckan! xD Känns som den försöker säga mig nåt..(!)

Lite bilder då




Första bilderna är från Harrys, när vi lekte musik-quiz förra torsdagen :) De andra är från i lördags när vi förfestade på psyket och vidare till sjösjukan.. Den kvällen spårade ur med lite bråk och så, men slutade som tur var bra! Jag hatar att bråka, och alkohol underlättar inte direkt :/

Ville bara uppdatera med lite bilder, för jag upptäckte att det varit dåligt med sånt i dom senaste inläggen. Nu ska jag fortsätta träna och kolla på Sveriges Mästerkock! :)

Ingen ordning

Det är verkligen ingen ordning på mig. Det är något slags organiserat kaos hos mig nu..

Oj, nu är maten klar, brb......

Sådär, nu ska jag snart äta. Men var var jag? Jo, idag har jag i alla fall hunnit med att dammsuga, skura golven, städat toaletten och köket, tvättat och hängt in alla kläder. Nu är det bara det tråkigaste kvar. Att sortera alla fucking jävla papper och skit som jag har på skrivbordet.. Det är ingen ordning för fem öre just nu.

Men det får bli en annan dag! Nu ska jag äta fetaostfylld kycklingfilé med broccoli :) Puss hej!

Skitdag!

Och nu känns den här fredagen som en jävla skitdag bara! På nåt vis så känner jag mig stressad i kroppen av en massa anledningar. Sen blev det ju inte bättre av att jag vurpa med cykeln på isen förut. Slog i hela högerbenet och armbågen, så nu känner jag mig helt mörbultad :( Jävla skitdag!

Chefen ringde och ville att jag skulle jobba i helgen också. Och självklart vill jag det! Men han kände sig sjuk och ville att jag skulle hoppa in i eftermiddag också. Kände att jag inte kunde tacka nej, så nu känner jag mig stressad, för jag har en tid att passa efter jobbet. Suck!

Jag vet att det finns många som har det mycke värre än mig, och dom som har mycker mer som händer nu. Men jag kan inte rå för att jag känner mig stressad över allt som händer i mitt liv just nu. Jag vet inte ens var jag bor eller vad jag gör några få månader från nu.. Jag har en massa grejer bokade framöver som jag varken kan eller vill avboka. Detta kan leda till att jag måste tacka nej till jobb, och det vill jag inte.

Dessutom måste jag bestämma mig för vad jag vill göra, och var jag vill vara på min så kallade "praktik" som börjar om ynka två månader. Och mina vänner (som jag saknar så sjukt jävla mycket!) vill att jag kommer och hälsar på dom, men jag har varken tid eller råd att åka till dom. Känns piss :(

Nej nu ska jag baka kladdkaka, så får se om det gör mig på lite bättre humör. Men ibland måste man faktiskt bara få beklaga sig över allt, och tycka synd om sig själv!

Lugn fredag

Igår var jag ju på Harrys. Vi kom väl inte bland de bästa på quizen, men det är kul i alla fall :) Sen efteråt när de sätter musiken på högsta volym och det blir disco bland borden så tycker jag det blir lite svårare att bara sitta och snacka. Hör ju ingenting :P Så jag gick hem typ vid elva..

Idag tog jag lite sovmorgon, men såg till att komma upp till klockan tio, för de skulle testa brandvarnarna här då. Kul och vakna till det ljudet liksom.. Och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra med den här dagen. Tänkte baka en kladdkaka, men måste gå till affären och handla lite först.

Ikväll kanske jag sticker till älsklingen, kanske sover där också får se :) Under eftermiddagen blir det nog fler Tre Kronor-avsnitt skulle jag tro! ;)

Puss ♥

Föreläsning inställd

Älskling sov hos mig inatt också :) Hoppas han har kunnat sova bättre än igår natt, då lät jag tydligen som en hel djurpark! Stackarn ;( Well well.. idag gick jag upp tjugo över sju och sminkade mig som vanligt, och då fick man ett sms från läraren om att föreläsningen är inställd! Då känner man två saker:
  1. Fan, här står jag och är klarvaken och nästintill färdig att gå... :/
  2. Åhh, fan vad skönt att vara ledig idag! :D
Typ så. Och nu sitter jag här i rummet bredvid och äter frukost till "Vänner" och bloggar lite ;) Jag och Jossan pratar om att kanske dra till Hansa senare. Jag funderar även på om jag ska krypa ner hos baby lite till innan jag tar tag i dagen. Men jag tror han sover bättre utan mig ;P

Det känns inte som att det redan är torsdag. Veckorna går skitfort! Tänk att snart har det gått tre veckor utan att jag ätit godis mer än på fredagarna! *duktig Mela* Den här veckan har jag haft craving efter kladdkaka, så jag ska nog baka det i morron!

Just det, jag har ju inte berättat vad jag gjort sedan i lördags.. Jag jobbade hela helgen, även på söndagen då jag var skapligt bakis haha! Men jag överlevde dagen i alla fall, och efter jobbet var jag bara hemma och vände. För vid fem kom Sara och hämtade upp mig. Vi skulle till Jossan för spelkväll med gänget! Det var riktigt skoj :)

Ikväll gör vi en repris från förra torsdagen, med musik-quiz på Harrys. Det blir ingen middag dock, för det har jag inte råd med.. Den här månaden går jag lite back, men det är bara att acceptera. Jag köpte till exempel linser igår, och idag ska jag boka en tid för att byta p-stav. Nödvändigheter som tyvärr kostar en massa pengar.

Nästa vecka ska jag dessutom till tandläkaren! Tur att jag har frisktandvårdskort, så jag inte behöver betala något extra där :) Skulle även behöva fixa mitt hår, men eftersom det inte är akut så får det blir nästa månad, efter att jag fått min första lön! Bokade faktiskt en tid på Backstage igår, dom är jätteduktiga!

Nu ska jag se ett Vänner-avsnitt till, och sen får man se vad som händer och fötter :)
Puss


KalmarParty

And here we go again. Känns som jag mest bloggar med bilder från fester och sånt xD Men det är ju sånt roligt man vill komma ihåg! Veckan som varit då..



I torsdags hade vi ju tenta, och på kvällen "firade" vi att vi gjort den. Det gjorde vi genom att käka middag och spela musik-quiz på Harrys. Riktigt god mat och trevligt var det :)



På lördagen sen blev det ännu en spontanfest hos Teddie! Roligt som alltid :D Vi satt och prata, lekte och drack. Innan jag gick dit satt jag verkligen och övervägde om jag skulle ta det lugnt, eller dricka och följa med ut. Gissa vilket det blev? Jo Mela blev full igen ;P Men roligt var det! Vi stack till Òlearys och det var typ fullt där..


Skååål!                                      Nej just det, det är ju bara tisdag nu...

RSS 2.0