Fredagsgodis

Det gick oväntat fort att jobba 9 timmar igår! :) Dagen bara flög förbi.. Och när jag kom hem på kvällen somnade jag inte ens framför tvn'n utan jag satt uppe till halv ett och kollade på One Tree Hill och drack cola, haha :D Men när jag gick och la mig mådde jag illa av allt socker jag ätit under dagen, så det är nog bra att jag har en sockerfri vecka nu då.

Idag blir det jobb igen, inte riktigt lika länge och det känns rätt skönt. Får se vad man hittar på ikväll, kanske tränar lite. Sedan måste jag laga någon mat, så jag har matlåda för ett par dagar.. Nej nu ska jag återgå till Vänner-avsnittet! Ha det fint :)

Veckan som gått

Jag är medveten om att bloggen inte har uppdaterats på en vecka. Det är alltså inte som att jag har glömt den ;P Men jag har haft mina anledningar. I helgen så jobbade jag en del, sedan har jag varit med min älskling, och mitt i alltihopa har jag pluggat till tentan som vi hade idag! Men nu är jag back on track igen :D

Tentan ja.. det kändes som att den gick bra. Det är ju inga stora tentor vi har, utan maxpoäng är 60, och för att bli godkänd ska man ha ca 36 eller nåt. Så godkänd vet jag att jag är, konstigt vore det annars. Men det vore ju roligt att få VG som förra gången.. ^^

Här kommer en bildbomb från veckan som gått:



Jag, Lisa och Emma gjorde Harrys när Rebecca & Fiona var där och DJ'ade! Helt sjuuukt mycket folk var det! Och jag blev sjukt full.. (A) Missade skolan dagen efter, haha! Men roligt var det :)




På fredagen hade jag ätardag så det blev både fika på stan, och sen hade vi tv/spel kväll hemma hos Josefin! + godsaker of course ;) Och en bild från idag när vi var på Ikea.


Umgåtts med min äskling har jag också gjort en del. Ibland är vi hos han, och ibland är vi hos mig :) Kärlek <3


Nej om jag ska ta och träna lite innan det blir för sent.. För vid halv åtta ska vi till Harrys och äta + musik-quiz! Det blir nog skoj :D I morron är det jobb som gäller, hela långa dagen (9-19)
Kiss and goodbye ♥

HAHA



Jag tycker det är lika roligt varje gång jag gör en sån här jämförelse. Dagen innan -sminkad och snygg.
Dagen efter -osminkad, trött, väldigt bakis och not so snygg xD

Btw, kolla in mina rosa naglar! Haha inte riktigt jag alltså..

Volym!

Då har man jobbat lite idag med! :) Och snart ska jag och Emma åka hem till Lisa för lite förfest. Ikväll är det ju Volympremiär på Harrys! Rebecca & Fiona kommer! Det ska bli sjuukt kul tror jag :D




This is me now...

Skoldag

Ganska nyss hemkommen från skolan. Nästa vecka är det tenta! Hoppas det går lika bra som förra gången :) Annars då, jo nu tänkte jag ställa mig och laga lite mat, och sedan ska nog ta tummen ur röven och börja träna på Friskis igen! Det var ju någon månad sedan nu..(A)


Blekfisen jag! Är grymt sugen på att sola nu framåt våren!

Dag 1

Med tanke på förra inlägget så kanske ni förstod att jag var på kalas igår? ;) Det var lite födelsedagskalas/knytkalas hos Emma. Alla skulle baka varsin kaksort eller liknanade att ta med! Jag gjorde dumlekakor! Vi var typ 11 pers, så det blev en del kakor om man säger så! Det resulterade i en väldigt trevlig kväll i alla fall :)

Men nu har det blivit lite mycket av det goda, och därför ska jag vara lite hårdare mot mig själv ett tag framöver! Nu är det bra mat och träning som gäller, och endast EN ätardag i veckan (fredag och ingen annan dag). Så om ni vill vara min vän så stöttar ni mig, för jag kommer garanterat ha abstinens ett tag...

Det blir faktiskt lite lättare att inte äta godsaker en dag som denna. För jag har jobbat! :D Känns riktigt kul att vara tillbaka på Djur Kompaniet, och jag hoppas på många timmar framöver! Idag kände jag mig verkligen som en anställd för jag fick en lila tröja :) Om några timmar ska jag faktiskt tillbaka, för det är personalmöte.

Nu: middag (Allévo Kick Start Soup)

Nystart!


Igår..                                                Idag :)

Saturday night



Sorry för den dåliga updaten.. Jag har varit med min älskling typ hela veckan. Och vet ni vad? Han kommer snart hit igen, hihi ;) Idag har jag haft fullt upp också. Jobbade mitt på dagen, sedan kom jag hem, käkade lite och gosade med mina bebisar. Sen vart jag bjuden på tjejmiddag hemma hos Teddie. Det var visst middag/förfest, men jag hade inga planer på att festa idag ju. Men jag var med ändå, nykter! Det var lika skoj för det :) Lekte massa med Algott där. Han är så söööt!

Nehe nu ska jag sätta på tvn och vänta på att min sötsak ska komma.. Puss!

Fest på psyket


En bild från i lördags. Jag & Josefin med glasen i högsta hugg! :)

Blandade känslor

Det märkes kanske att jag inte mådde så bra förra veckan.. Och den här helgen har varit väldigt känslomässig och förvirrande. Men mitt i allt kaos (i mitt hjärta) så försökte jag hitta på saker med mina vänner. I fredags var jag som sagt på filmkväll, och i lördags träffade jag min kära Malört! På lördagkvällen var det fest på "psyket" och i söndags hände det!

Jag kan säga att så här bra har det inte känts på länge. Ja, man kan nästan säga att jag är nyförälskad igen <3


Baby, du & jag föralltid <3


Fucked up

Asså den här bloggen är lika fucked up som jag känner mig! :S Varför kommer det dubbla inlägg, och i vissa blir det enbart versaler. Helskumt! Nåja..

Sov endast ett par/tre timmar inatt. Låg och tittade på One Tree Hill och hungrade ihjäl. Hade inte ätit någon riktig mat på typ ett dygn, men när jag vaknade var jag inte ens hungrig längre. Nu har jag i alla fall ätit lite, och snart ska jag ta tag i dagen och möta upp Lisa på stan. Då ska jag äta sushi (det behöver man inte tvinga i sig, för det går alltid ner). Sen blir det vidare mot Malin för filmkväll. Mys!

Fick dessutom veta att min bästa vän ska besöka Kalmar i helgen! Underbart <3 Nu längtar jag ännu mer tills i morron! Jag måste göra annat än bara ligga här hemma.

I dom svåra tiderna upptäcker man förresten hur många vänner man faktiskt har. Herregud vad lyckligt lottad jag är som har er underbara människor! <3 Vissa är förstående, vissa finns bara där, vissa är i samma sist som jag.. Och jag älskar er allihopa!

Men herregud vad jag saknar honom. Jag vet inte hur många gånger jag varit nära på att skriva till honom. Fast jag vet att jag måste ge honom space innan vi kan prata igen. Men det är så svårt allting. Jag älskar honom ju! </3

Jag har så mycket känslor inom mig just nu, att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag säger hej då, för nu. Får se om jag orkar blogga nåt mer i helgen..I morron blir det dunderfylla! PoK



A broken hallelujah

Okej jag tänker inte vara alltför personlig här på bloggen.. Men jag kan säga som så här, att det är väldigt jobbigt just nu. Det är inte lätt. Mitt hjärta gör så ont just nu. Det är delvis mitt eget fel, men det gör inte mindre ont för det.

Du betyder så otroligt mycket för mig. Kommer alltid älska dig <3

Words

Gimme a taste of what's to come
Give me a medicine
Teach me a lesson, maybe I deserve to know
Cut me down to size and paralyze me
With the contents of your pretty little head

Gimme somewhere else to go

Give me one thing
Tell me something I don't really need to know
I am so afraid of breaking what we made
It is delicate and lovely
But it's a weight above me

And your words are like weapons

But you'll keep them inside
They cut like a knife
And you keep it together
Those feelings inside
There's nowhere to hide but away from me
And I just wanna listen to your words

I'd like to step into your world

Show me a secret
I promise to keep it safe and sheltered from the storm
I would cross the great divide that keeps me swimming
Treading water from your shore

Now I wanna coax you from your hell

Into an alley, the hidden valley
Where the truth can surely spill
I wanna take the weight that drags you to the ground
Spare this treasure that I found

But your words are like weapons

But you'll keep them inside
They cut like a knife
And you keep it together
Those feelings inside
There's nowhere to hide but away from me
And I just wanna listen...

There's a lock, someone's stolen the key

They took it away from me
Somewhere that noone can read ya
I see a bible
I see a bible in your eyes
All those codes and hidden meanings
Full of metaphor
and something for the faithless in me

I just wanna listen to your words

Vår sista dans..
"Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans.."

Madicken är inte död

Vi pratade om det när vi gick förut. Då sa Josefin att hon trodde att Madicken var död. Eller hon som spelade henne alltså.. :P Men fick precis ett sms där det stod att hon inte är död. Vilken tur va! :)


Oskottade trottoarer

Då har jag som sagt varit på Maxi med bästaste Stina och Josefin! :) Först käkade vi en liten lunch inne på Giraffen, sen handlade vi litegranna. Nu har jag faktiskt varit hemma ett tag. Tänkte egentligen ta ett träningspass på orbitreken nu, men vet inte om jag pallar. Mår inte så bra faktiskt. Får ta det i morron istället!

Ska strax sticka iväg till Kim.. Och jag ser fram emot i morron, för då ska jag på filmkväll hos Malin! Och sen längtar jag ju tills jag får suuuuupa på lördag. Jag ska bli såå druuuuunk. Okej nu lät jag som en fjortis xD Nej men jag känner verkligen att jag behöver släppa loss och inte tänka så mycket, om så bara för en kväll.



En Mela i snöovädret

Grå vinterdag



Det är grått ute. Och det snöar. Man vad hade jag förväntat mig egentligen? :P Nu drar jag till Maxi med Stina och Jossan! Tjillevippen!

How to build a time machine


We all have our time machines, don't we.
Those that take us back are memories...
And those that carry us forward, are dreams."
H.G. Wells




I want to win

Gör som jag, och var med och tävla om ett par superfina och mysiga, handstickade vantar! :)
Gå in på Lenas blogg..

Kom igen

Jag är sjukt festsugen! Känns som det var jättelängesen jag festade (fast egentligen var det bara 5 dagar sedan) hmm.. Aja jag råkar veta att det är fest på lördag redan så då ska det bli röj, visst då Stina!? :D

Var ute vid giraffen idag. Skulle fylla i mina tider på "jobbet" och sen åkte jag in till stan för att luncha med världens bästa Stina! Vi åt sushi, vad annars liksom? ;) Det var skönt att komma ut lite, känns som jag varit instängd i den här lägenheten alldeles för länge nu. Kolla här..

  • One Tree Hill är mitt liv.
  • Jag lever typ på sallad och knäckebröd.
  • Sitter alldeles för mycket vid datorn.
  • Och jag tänker alldeles för mycket!

Men jag kommer nog snart igång igen. Jag har i alla fall börjat träna, vilket känns bra! Hade en vilodag igår, för jag känner att min förkylning inte riktigt vill ge med sig. Men jag ska nog banne mig ställa mig på orbitreken, nu på en gång faktiskt! :) Ha det fint, tills vi hörs nästa gång!



Finaste bror & jag (bara för att vi är så söta)

Kloka ord

Life is short
Break the rules
Forgive quickly
Kiss slowly


Slutet på 2010..

.. och början på 2011. Det är alltså nyårsafton jag pratar om! Den spenderades hos ingen mindre än världens bästa Lisa! :D Eller det började egentligen med att jag och Emma gick till Maxi för att handla alla grejer som vi sen skulle äta (kom på att jag inte betalat henne för det än..) Men när vi kom hem till Lisa så började vi i alla fall laga maten, lyssna på musik och göra oss i ordning!

Musiken den kvällen bestod endast av låtar från 2010, och det gjordes en hel del sköna låtar förra året my friends! ;) Nu kommer kvällen i lite bilder. Jag var ganska dålig på att fota under kvällen tyvärr. Speciellt under natten sen, efter tolvslaget och fram till fyra när jag gick hem. Men för att sammanfatta det hela då...




Det här var min nyårsoutfit. Mela i klänning! Och Emma, mästerkocken!


Emma lagade nästan allt, och som ni kanske ser så var det supergott!


Men jag gjorde i alla fall förrätten, räkfyllda avokados. Fin dukning!


Världens mysigaste kisse gjorde oss sällskap. Bri hette hon. Skååååål!


Vid tolvslaget stod vi i en korsning och tittade på fyverkerier, lyssnade på musik och dansade! Vilket bra avslut på året :D


Hey there stranger!

Det får bli en test till att börja med.. Designen är långt ifrån klar. Men om det är någon gång jag har tid så är det nu. Bjuder på en bild för att jag lättare ska se hur det kommer se ut, och dessutom blir det ju lite roligare med bilder! ;)

Hoppas ni kommer tillbaka, för det här är bara början!

 

Baby Pucci & jag


RSS 2.0